Om två dagar fyller husse år

men oj hur ska jag hinna både bloggtävla och gratulera husse? Jag måste nog erkänna att husses födelsedag kommer att gå före! Han är verkligen viktigt för mig och matte, och vi ska tillsammans se till att hans dag blir något alldeles speciellt!

Hm jag har försökt övertala alla gårdens katter att de ska komma och hålla kattkonsert nedanför balkongen, men de säger att de kan få bannor av hyresvärden i så fall. Jag får sjunga för honom på egen tass, jag har faktiskt vacker röst…

Matte kan vi spela in en snutt när jag pratar så våra bloggvänner får höra hur mjukt jag jamarpratar och kvittrar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Om två dagar fyller husse år”

 1. Jag är en riktig kattmänniska. Nog för att jag gillar hundar också, men jag är faktiskt lite hundrädd av flertal anledningar. Uppväxt med en bondkatt och två perserkatter (och två marsvin, tre guldfiskar).

  Tyvärr blev jag allergiker så nu kan vi inte ha pälsdjur alls. Dessutom är kidsen allergiska också. Vi har kompenserat det med ett saltvattensakvarium och nu har pappa i huset fått för sig att han ska skaffa ett ännu större akvarium. Sluter med att vi alla kan simma där i förmodligen hahahahahaha!!

  Ja, kika på konkurrenterna ja – jag fastnade för din blogg, dels ditt namn, dina blogginlägg och din trevliga kommentar i min blogg. 😀

  Jag ser mer alla andra som bra bloggar och inte konkurrenter, alla är så himla olika.

  Hursomhaver så gillar jag din blogg och hoppas att du får tag i alla gårdens katter! *fnissar*

  Kramar Liselott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *