Ville mår i alla fall lite bättre

Tack alla som brytt sig om mej, hälsar Ville.

__large441

…och så tog han en kort tur ut i trädgården för lite frisk luft och en skvätt vattenlapning ur fågelbadet. Såret under hakan och det mellan nosen och ögat syns, plus att skinnet är rött ovanför ögat. Uppe i örat är det också rivsår.

__large451

Ena bakbenet är väldigt tjockt och svullet men det fungerar inte så bra heller att gå ute…

__large461

när man är halt på tre ben och bara det fjärde är OK. Det går stappligt!

Så Ville gick in och fick lite god mat och lade sig att sova igen. Sömn läker för katter!

Spinnkram till dej Ville!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ville mår i alla fall lite bättre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *