Stackars Ville

Någon har rivit och bitit i min kompis Ville. Han kom hem igår full med rivsår och skräp, haltade på tre tassar och gömde sig under bordet. Han ville inte komma fram och idag på morgonen ville han inte gå ut, utan kröp in under sängen när de andra katterna blev utsläppta.

Mattes mamma Inger har pratat med veterinären och han har fått medicin, men jag blir ledsen när någon har varit dum mot min kompis.

Och grannens katt Tusse letar efter sin kompis Ville, mjamar och frågar varför han inte kommer ut och leker.

Varför finns det elaka katter och andra djur som gör mina vänner illa?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stackars Ville”

  1. Tråkigt! Men så är det i djurens värld, och i människans! Intressant! Länkar till det här inlägget om det är okey för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *