Om en Mästerkatt

Matte försökte förklara historien om Mästerkatten i Stövlar för mig men jag vet inte riktigt om jag förstår den. Varför skulle en katt vilja gå på två ben och ha stövlar? Vi som har mjuka fina trampdynor och fyra tassar att gå på? Och prata som en människa, inte då! En katt ska vara en katt.

Visst, jag har min blogg, men jag förmedlar ju bara saker genom matte, det är inte jag som säger dem på människospråk, jag säger mjärr määp och sätter krokben för matte i köket när jag vill ha mat. Och jag biter henne när hon försöker kamma tovor i min päls…

Men stövlar och hatt. Inte.

Mästerkatt på Metro, det kanske jag kan vara. Eller blir det Mästarinna?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Om en Mästerkatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *