Kompisen Ville i kvällssolen

En nysådd åker och sköna skuggor, en vacker röd katt –

__large40

en andlöst vacker kväll

__large411

med allt blekare sol:

__large421

magiskt!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kompisen Ville i kvällssolen”

  1. Fruktansvärt vackra bilder! Vill tacka för att du länkat till mig och säga att jag som tack länkar till din blogg på min sida. Stor tasskram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *