Och mina glada kompisar i gräset…

Tanja hon är kul att jaga… hon ser lite förskräckt ut, men är väldigt nyfiken:

_117

Men en hel eftermiddag vaktade vi huset tillsammans, och som sagt, Tanja provsov i min resbur och var väldigt avundsjuk på den… Vi har blivit kompisar mer nu.

Vi kan väl trädklättra lite tillsammans nästa gång jag hälsar på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *