Paket nr 2

Sedan man smakat godbitarna så var det dags att nästa paket. Det doftade så myntigt att jag blev busglad och knappt fastnade på bild. Leksaker!

_b29

En myntamus med fjädrar! Och sen:

__large293

En svanssak med Wikkiansikte – jätterolig att bita i och busa med!

__large313

Det är kul att fylla år!

_b303

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *