Letade efter recept på katt-tårta

…hittade i alla fall det här:

KATTBAKELSE

½ burk makrill + några kattgodisar + lite torrfoder

Blanda i en burk, torrfodret ska vara lite blötlagt först, och när det kladdat ihop sig lagom, lägg upp det på en tallrik. Dekorera med kattgodisar uppepå. Servera!

Kommer från www.katter.nu/katter/recept.htm

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Letade efter recept på katt-tårta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *