Jag fyller 2 år i morgon!

Undrar om det är nån som kommer ihåg det…  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag fyller 2 år i morgon!”

  1. Det finns en risk att jag glömmer gratta dig imorgon eftersom jag ska med tåg till Östersund så jag säger grattis nu.
    Grattis på födelsedagen! Hoppas du får något smaskigt på din speciella dag.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *