Till minne av en vit kisse

Jag tycker så synd om Stina som mist sin fina vita Biffen… jag vet att det här är inte någon tröst för henne, men jag lägger upp en fin bild på Biffen som jag lånat från hennes blogg, och jag hoppas Katt och hennes familj hjälper till att torka tårarna!

biff_fin1 (Foto Eyescreamtattoo)

Kattängeln Biffen kommer att bo i Stinas hjärta för alltid, så som det är med fyrfota vänner som tassat vidare till katters himmel.

Trösttass till dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Till minne av en vit kisse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *