Prisval till vinnare 4+5:

Grattis till Whiskas och Whiskey som valt sina andra+tredjepris: Fiskgodiset, den rosa bollen och den bulliga musen med metspö!

Dexter (som kom fyra) och Shanti (som kom femma) kan nu välja av följande (ej de med kryss över) priser:

prisbord1

Skriv en kommentar till mig vilka pris ni önskar! Grattis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *