En solig dag i en katts liv….

En katt vill alltid fånga solen i sin päls. Vi gör vad som helst för att hitta den rätta solstrimman med maximal värme och ljusmängd.

__large243

Ibland  kan man kombinera solstrimma med varm ugn som det doftar gott ifrån:

__large253

…men i min nya hängmatta i solen är det bäst:

__large273

Här ska jag vara hela dagen idag!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *