Tävla i min kattävling! Hallå alla katter!

Och hussar och mattar….

Varför måste jag tjata så på er att tävla? Kolla en bit ned på min blogg och ANVÄND HJÄRNAN en stund?!!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tävla i min kattävling! Hallå alla katter!”

  1. Ok Ok jag ska använda min hjärna….men jag fattar inte varför i detta läget?Jag har ingen katt ej heller en hund eller ngt djur alls, om du inte räknar in dammråttor???
    Så förklara dig innan du häver ur dig saker som om du vore berusad.Ha en trevlig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *