Coola katter i serier: Belle Starr

Här är en av de sällsyntaste seriekatterna:

belle_starr

Nämligen en katt som ser ut som en katt. När hon sällsynt uppträder tillsammans med Hipshot Percussion, en snabbskjutande westerntuffing, tecknad av Stan Lynde i serien ”Rick O’Shay” är hon dessutom en personlighet…

Okej tyvärr är den här stripen lite suddig men:

bellel

Hipshot säger i sista rutan ”Uh…there’s some difference between a tree, and a horse’s leg, Belle Starr!” – men en sak är säker, Hipshot älskar inte många men han älskar sin katt!

hip_o_belle1

My credits to Stan Lynde! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Coola katter i serier: Belle Starr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *