Cat performance

Ha alla människor undrar vart vi katter går. Alla, från Rudyard Kipling till Holger Lewin, från massor av människor som inte förstår hur det kan komma sig att en katt materialiserar sig på den omöjligaste av platser från den ena stunden till den andra. Gåtfull som en katt, säger de.

Men alltså, varför följer ni inte med? Jag sätter upp svansen som en vägvisande vimpel, det är ju bara att tassa efter i mina spår?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *