Katten i focus 2

En och annan katt kanske inte älskar att posera för foton så mycket som jag gör. Men bli inte ledsen för det – foton kan bli jättecharmiga ändå.

Här är min kompis Semlan som har somnat i rolig position med tungspetsen ute:

_katterna_

Nosen blir centrum på bilden och det gör inget att inte hennes rygg och akter kommit med. På en annan bild kommer bara den här delen med:

_113

Men det är lika mycket en kattbild med charm ändå. Så till sist måste jag visa en bild på en kissesvans som varit rubrikbild på Hemmets Journals Kattsida Kattsajten”:

mewtwo2

Den vackra svansen på änglakatten MewTwo, en bild som mattes mamma tagit. Med lite fantasi kan din kisse bli underbar på bild även om han/hon vänder sin vackraste del nämligen svansen till!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *