Alla som har svarat på min kattävling får vänta lite

…jag kommer inte att godkänna och visa allas svarskommentarer förrän tävlingen är över om en vecka. Alltså så ni inte ska kunna tjuvkika på varandras svar!

Jo och så har jag funderat på att ge en extra poäng till den som supportar ett lokalt katthem!

Tass på er! Wikki tävlingsdomare

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Alla som har svarat på min kattävling får vänta lite”

  1. Hej! Hej! Kul idé med en katttävling! Får föeöka lösa alla dessa uppgifter… Hm…

    PS. Kajtner. Är det ett vanligt efternamn? Känner nämligen några ”Kajtners”. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *