En väktare

Vi bor i ett område som påstås vara ”oroligt” – fast det oroligaste hittills är grannbarnen en trappa ned som ylar oavbrutet så mycket de kan, alla dygnets tider, så fort de är ute i trappuppgången…

Men nu har jag hittat en skylt som gör att vi kan vara lugna i fortsättningen:

vaktkatt

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *