Växter Del 2

Nu har matte och husse stoppat in ännu fler små lådor med jord i under den där nätburen på köksbordet. De ojar sig och sprejar vatten på dem och pratar om hur fint det kommer bli. Vad är så fint med lådor med jord? Jag fattar ingenting.

Ibland odlar de kattgräs åt mig i en kruka, men det är en annan sak, den står i ett fönster med plast över och så fort gräset har kommit upp tar matte bort plasten och jag får äta hur mycket jag vill.

Därför antar jag att det under nätburen inte är till mig, för några gröna saker de satte där förut har kommit fram, men de tar inte bort buren. Och matte sprejar vatten på mig med sprej-saken om jag försöker tassa på dem. Usch.

Det är katten inte rättvist.

Tass på er

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *