Sol i min päls

Jag sitter på balkongen ganska ofta nu, det sköna vädret gör att balkongdörren kan stå öppen och jag kan kila ut och in precis när jag vill. Å vilken ljuvlig frihet det är.

Matte ska knåpa vidare med min hängmatta, bild kommer snart. Hon är händig, min matte, och idag är hon ganska hes men mycket piggare, (Igår febersov hon i stort sett hela tiden) så nu kommer det att hända saker!

kattsomber

Men åh jag önskar mer sol och vackert väder för härliga promenader – och så att husse och matte ska må bra förståss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *