Semlan gillar min mat

Det blev lite mat kvar i en skål inne i ”gästrummet” där jag bodde när vi var på landet under påsken. Det var väl ingen som tänkte på att den stod där. Skålen hade blivit uppställd i bokhyllan så att ingen av de andra katterna skulle ta maten för mig. Men Semlan, hon hade koll på den saken.

Så när mattes mamma skulle släcka för natten igår, undrade hon varför Semlan satt där inne och jamade framför bokhyllan. Och Semlan kan jama bestämt och mycket uppfordrande, det är så säkert.

_99

På bilden här syns tydligt vem som har mest makt: Semlan har företräde till vattenskålen uppe på arbetsbänken i tvättstugan, och jag väntar snällt nedanför… som en duktig gästkatt ska göra.

Så jag bjuder henne faktiskt gärna på de kvarlämnade matkulorna i skålen. Det borde lämna mig en bättre position nästa gång jag hälsar på?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *