Min husse mår inte bra

Matte och jag tar hand om husse. Men det räcker inte. Ibland är han pigg och orkar leka med mig. Ibland ligger han bara stilla och tittar rakt fram, och det är som att han inte märker att jag ligger intill honom och försöker prata med honom. Vad ska jag göra? Jag är bara en liten katt?

_b23

Jag vill att husse ska vara pigg och orka busa med mig, skrynkla mattor till exempel!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Min husse mår inte bra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *