Jag och Ville har varit ute

Allt är som en dröm; frihet, spännande platser att upptäcka, vänner som står tryggt vid ens sida. Två dagar till får jag njuta av det…

__large171

Ville och matte kollar i gräset… det finns en spännande vedbod som går att krypa in under. Ville håller vakt så jag inte råkar illa ut, han vet att små tjejer vill ha en stor stilig pojke i närheten:

__large181

Visst är Ville en snygging?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag och Ville har varit ute”

  1. Och vilket jättevackert hår din matte har 🙂

    Tack för dina fina kommentarer!

    Att jag ville ha just ugnsbakadlax är för att det är det mormor brukar göra och om jag inte kunde vara med familjen så kunde jag kanske iaf ordna maten. Vi lyckades få tag på lax idag och påskmiddagen verkar bli av imorgon. 🙂

    Jag ska inte göra något tokigt med Whiskas. Hon är ju fortfarande min bäbis.
    *Kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *