Nya vänner att se på Beccifluffs blogg

Mosho, han verkar vara lite i min stil: Svart och vitt i snygga fält. Och Rufus och…

Undrar hur det skulle vara för mig som trivs bäst som ensamkatt om jag hade fått trängas med så många missar som det bor hos Becci? Men somliga missar älskar att leva i storhushåll. Ju fler tassar att leka med, ju bättre.

HÄR är länken till kattgänget!

Tass på dej Becci jag uppskattar bilderna massor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nya vänner att se på Beccifluffs blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *