Det bästa av allt har hänt!

Jag kan inte fatta det: Jag fick springa fritt! Utan koppel! Ute, i gräset?!!

_b22

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det bästa av allt har hänt!”

  1. visst är det härligt! jag får oxå röra mig fritt i den inhägnade gården när jag hälsar på hos stormatte. tyvärr har hon fått en jättestor lurvig sak som jag inte alls tycker om! så jag måste gömma mig i källaren när jag hälsar på . . . men nu kanske jag slipper den lurviga saken när matte o husse ska åka bort. ska få en alldeles egen extramatte nästa gång! 🙂
    /madame

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *