När små tassar vill rätt men allt blir fel

Har du också otursdagar? Dagar när man spiller ut saker, tappar greppet om något, snubblar, ramlar ned, inte kan fånga? Till skillnad från dagarna när allt går på högoktan och fungerar problemfritt?

Jag blev så ledsen idag när matte skällde på mej. Gå ut, ut! röt hon. Jag lomade iväg och satte mig vid ytterdörren i hallen. Jag älskar dej matte, tänkte jag. Men hur ska en liten katt kunna laga ett sönderslaget sockerbitstorn?

Suck. Emellanåt kan jag skriva hundra kaxiga bloggar och sprida goda råd till andra, men jag vet ibland inte hur jag ska styra ordning på min enda egna breda svans…

Tur att det fina ordet finns: Förlåt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “När små tassar vill rätt men allt blir fel”

  1. Måste vara jobbigt med så lång och fluffig svans. Whiskas brukar mest vifta sin svans i mitt ansikte och min mun. Hon puttar ner saker med vilja när hon ska lägga sig och vila en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *