Nattkatter för kattälskare 2

Den här pälsdesignen på en katt har du nog aldrig sett:

paintedcat1

Jag vill också vara så cool!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Nattkatter för kattälskare 2”

    1. Ja det kan man undra – jag tror det är FantasyCats… skapade i PhotoShop kanske. Men det kunde ha varit häftigt att se ut så där!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *