Katt-tvättmaskin del 1

Katter behöver inte bada. Normalt sett. En frisk katt håller sig helt ren själv. Den sträva tungan är det perfekta rengöringsmedlet för den tätaste päls, och en katt som sköter sin hygien kan man inte ens känna doften av! (Om man inte är en annan katt, vill säga.)

Trots det finns det stunder då kisse kan – p g a olika orsaker, som ett fall i ett lerigt dike, halka i gödselstacken eller otur med klet i pälsem som inte är hälsosamt att slicka bort – behöva hjälp med rengöringen.

bebble

Hm, alla uppskattar inte hjälpen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *