Jag tuggar bara små tuggor…

När hungern suger, längtan att sätta tänderna i något, en sorts klåda i själen. Känner fler igen det?

styggkatt

”Nu tuggar kattfan på bilen igen”

Jag har ju bara knaprat på lite kablar – det kanske är rätt OK?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag tuggar bara små tuggor…”

  1. Ibland undrar jag om katterna har lite tandsten eler något när de gnager mycket frenetiskt? Min katt fick tyvärr jättemycket tandsten som inte gick att ta bort för de vågade inte söva honom. Nu förtiden lär sig ju kattägare att borsta tänderna på katten :-). Det ska jag väl lära mig då när jag får katt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *