Jag smyger på dammtussar…

Det finns inte mycket att göra just nu. Jag har petat på vippan men den vippar inget kul. Jag har kollat efter pingisbollen men den är för långt under hyllan. Röda-prick-saken kan jag ju inte hålla i själv och jaga pricken samtidigt. Och ute är det mörkt så att inte ens skatorna syns.

Hallå matte och husse, kommer ni och leker med mej snart?

Eran lilla katt längtar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *