Om man INTE är intresserad av bebisar, mode, ätstörningar, sport eller spel…

…så är ni hjärtligt välkomna till en filosofisk kisses lilla blogg!

Jag knåpar just nu med lektion 3 i kursen om hur man kan bli katt. Ha tålamod! Det är mycket att klura ihop innan man skriver, så jag måste nog sova lite på saken.

Tass på dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *