Jag har gått upp i vikt – dubblat nästan!

Det var en mager ynklig liten skrutt med orolig min och nervösa tassar när jag kom till mitt hem där jag bor nu. Jag var spänd och nyfiken och stressad. Vad skulle hända?

Och tänk så bra jag har fått det. Jag har blivit rund och god, dubblat min vikt, fått lyster och fluff i pälsen och är på det hela taget en väldigt lycklig katt.

Jämför bilderna här, så ser ni skillnaden:

_78 September 2007
_79 December 2007
_b18 Mars 2008

Nu har jag en kropp som passar min storlek – resten är pälsfluff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag har gått upp i vikt – dubblat nästan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *