Att sova gott (13)

Emellanåt får man trängas med nån större:

23

Men som kan värma gott!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Att sova gott (13)”

  1. Hmm . . . Jag undrar allt om Gosis (Madames syster) kommer acceptera Vira (den berner sennen mor fick för ett år sen) så pass mkt att de sover tillsammans. Om nåt år kanske? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *