Godisgömman

Det finns mängder av goda saker… De flesta är i det där kalla vita rummet med saker på dörren. Där finns grädden, burkmaten och lite annat. För en katt med kluriga tassar är det inte svårt att lista ut hur dörren öppnas – men det är lite värre att lyckas göra det, har jag märkt.

_73

Jag har liksom inte tillräckligt stora och starka tassar…

_74

Att försöka peta upp med nosen går inte så bra heller. Sjutton också, när det doftar så gott i dörrspringan!

_75

Det fungerar bättre med att jama på husse och sitta på bänken och sa hungrigt vädjande ut!

_76

Minsann, då blir det t o m TONFISK!

_77

Notera min eleganta tungföring!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Godisgömman”

  1. jag vet inte hur många gånger jag blivit instängd (gör inte mig så mkt!) eller, ve o fasa, blir klämd i skafferidörren! matte ’gömmer’ både min mat o mitt godis därinne. fast tyvärr kommer jag inte i påsarna eller burkarna när jag väl är inne . . .
    /madame

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *