Får katten gå på bordet?

Jag får höra att jag är bortskämd och dåligt uppfostrad som får sätta tassarna på bordet och röra mig fritt i lägenhetens alla vrår (Utom högst upp på bokhyllan…). En del tycker att katter får inte vara på köksbänken, på matbordet, på soffan, på sängen…. Ja men vad ska de då ha katt för?

Att neka en katt möjligheten att klättra – i synnerhet en innekatt som redan är begränsad i sitt val av miljö – det vore väl att missunna den ett av livets glädjeämnen?

Smutsigt snuskigt säger några. Man vet aldrig var kisse varit med tassarna. Då ska jag bara berätta för er att en katt är 100 ggr renligare än en människa! Katten (om den är frisk) tvättar sig nämligen väldigt mycket under sin vakna tid.

_631

Titta bara på min vän Mjurre här! (Som dessutom FÅR vara på köksbordet!) Vilken människa skulle, enbart med sin TUNGA!, kunna hålla det vita skjortbröstet så här rent? Alltid?

En frisk katt är aldrig smutsig och luktar aldrig illa. Det är mer än man kan säga om somliga människor!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *