Och hur kan solen värma pälsen?

Jag har konstaterat att nästan allt som lyser också har funktionen att det värmer. Solen i fönstret och lampan bredvid mitt klättertorn. Och mattes dator.

_522

Min kompis Ville solar!

Vi katter älskar värme. Vill du veta var husets varmaste och skönaste plats är, så kolla var din kisse ligger! Det slår aldrig fel. Vi katter har inbyggd termometer.

Men sen är det ju svårare att definiera ”varma saker som INTE lyser”. Jag grubblar vidare på det. En sån här t. ex:

202

Jag skulle vilja se den människa som kan utföra denna sovställning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *