Semlan ser lite luggsliten ut…

Min skadade kattkompis Semlan har piggnat till nu. Hon kan stödja på baktassen igen och det hemska klössåret under magen börjar läkas. Så min kattmagi har fungerat!

__small3 Så här kraschad såg Semlan ut när hon kom hem från veterinären, tippade omkull på golvet och ville inte gå. Det syns att hon är rakad vid armbågen. på hasen och låret.

__small4

Och så var hon så trött av alltsammans att hon somnade med nosen i matskålen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *