Hemlisar för matte

Min mattes mamma och jag har tillsammans med mina andra kattvänner gömt massor av paket till matte, men de flesta ska hon få på festen på lördag. En sak är säker, är det nåt vi missar är bra på, så är det att gömma saker och inte berätta var de finns…

Men det finns ett runt paket, ett par fyrkantiga paket. Och så ett skrynkligt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *