Nu ska här bli bus….

Mina människor är så aningslösa – nu har jag äntligen smugit mej till datorn på egen tass och kan blogga vad jag vill.

Här ska jag avslöja vilken sorts kattflickor min husse tittar på:

lime

Dom finns på www.firecatgraphics.com.

Nä tacka vet jag katter i vanliga pälsar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Nu ska här bli bus….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *