Jag har fått en banner

wikkibanner

Matte har gjort den här fina Bannern åt mig att ha här på Metrobloggen.

Visst är den fin? Hon säger att det är svårare att göra dem i Paint än om hon hade haft ett annat program, men jag är nöjd med min.

Vad tycker ni?

Glöm inte att titta på mattes egen banner, hon visar den i ett inlägg.

Tass på er

Wikki

Nu ska jag gå och stjäla tonfisk…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag har fått en banner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *