Wikki på balkongen

wikki1

Jag smyger just nu runt ute på balkongen, sista svängen för kvällen säger matte. Sen får jag vara inne och sova tycker hon, för hon vill inte kliva upp mitt i natten och släppa mig in och ut. (inte för att hon brukar göra det, suck för människor)

Husse gör en kvällssmörgås i köket, som han och matte ska mumsa på innan de kojar, säger matte.

Undrar om jag får sova i deras säng inatt, ibland får jag göra det, om jag är lugn och snäll.

Inte när jag bits, då kastar matte ut mig. Förstår hon inte att jag tar fint för att visa att jag tycker om henne? Okej, jag kanske fäller ut klorna litet för långt, men det gör väl inget?

Och om jag tuggar litet på olika saker när de sover, det är väl inte heller någon fara?

Nej, nu ska jag tigga kvällsmat och gräla på matte för att hon glömt städa min låda idag. Hon borde skämmas…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *