Mina äventyr i Eskilstuna

_b10

Jag fick följa med husse och matte till mattes Stora mattes och Stora husses hus. Jag har träffat dem förut, men nu fick jag hälsa på hos dem. De har fyra andra katter som jag också fick hälsa på. Min favorit är Ville.

_b11

Fast han åt av min mat. Värst med det var Tanja, hon åt alltid min mat. Hon smög in i mattes gamla rum och snodde den.

_b12

Jag är helcool, när jag promenerar med matte på tågstationen. Det var bara massa spännade lukter tyckte jag. Att det kom tåg gjorde inget. Men folk tittade och pekade på mig. Undrar varför?

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mina äventyr i Eskilstuna”

  1. så duktig wikki är! 😀
    madame tycker inte alls om att vara utanför dörren längre sen en viss incident (tar nog upp det i bloggen snart) . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *