Mitt Juläventyr

__small2

Följde med matte och husse till Eskilstuna där jag fick träffa mattes gamla katter. Det här är Semlan, mattes äldsta kisse som poserar i nithalsband.

I Eskilstuna bor:

Ville: Han är en gul, söt pojke, som inte var dum mot mig alls, vi lekte till och med en stund. Han sprang över mig när vi skulle gå ut en dag, men det är okej, matte sa att han brukar göra så mot alla katter i huset.

Mjurre: Mattes stora fina svartvita pojke, som jag (!) med en lååång nos tycker jag. Han ylade åt mig och burrade upp sig, men matte säger att han är mer rädd för mig än jag för honom, att jag måste vara snäll mot honom

Semlan: Hon bestämmer, det vet jag redan, de andra håller sig undan från henne. Men innerst inne är hon nog snäll, och hon tycker om matte minst lika mycket som jag gör.

Tanja: De har matat henne för mycket, hon är rund. Hon är syster till Ville, men hon är inte snäll mot mig som hennes bror är. Hon fräser och äter upp min mat.

Men det gick bra! Och så hade de en gran som doftade musingar, och det var en i väggen som krafsade, så jag spanade efter den, men den kom aldrig fram.

Hoppas jag får åka dit och hälsa på igen.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *