Merry Wikki-mas

_mer_bilder_christ

En bild säger mer än tusen ord – denna säger ”Ge mig tonfisk…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Merry Wikki-mas”

  1. Mjau mjau mjau mjau mjau mjauoo mjau mjau mjauio mjau mjamjamjau mjau mjau mjau mjau mjee
    mjau mjooomjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjau mjurremjau tanjamjau villemjau semlan gomjau mjaujulmjau

  2. Men saken e den att dom typ aldrig snackar annars elr så… Endast om vi/dom springer på varann… Så jag tycker de e lite skumt…
    Men jag förstår vad du menar…
    Tack för omtanken.. Ha en bra jul…Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *