Aj i tassarna

Jag har litet ont i tassarna, det är inget roligt. Jag skulle bara hoppa upp på bänken för att se vad det var som doftade så gott och då brände den mig! Matte blev jätterädd, jag hade tydligen hoppat upp på spisen, sa hon. Det sved i tassarna en liten stund, men det är okej nu. Jag fick vara ute på balkongen i snön ett tag, matte trodde nog det skulle hjälpa. Hon var glad över att det hade kommit snö inatt just därför, sa hon.

Nu ska jag fortsätta putsa min päls…

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *