Ute en sista sväng

Nu sitter jag ute på balkongen för sista gången ikväll säger matte. De ska gå och sova nu, säger hon, och jag måste komma in. Det gör inget, det finns inga små kryp och fjärilar i kylan längre, och alla fåglar har somnat. Alltså inget att titta på. Utom en och annan granne. Och det är ganska kallt.

Fick en lickin’s (kattgodis) av husse, gott gott. Men jag fick inte godisen direkt, de tränar mig för ett trick, ”vacker tass” säger matte att det heter. Husse håller godisen över huvudet på mig och jag får slå litet på hans hand innan jag får godbiten. Människor är konstiga. Fast de ger mig godis i alla fall.

Tass på er och god natt

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *