Smyga på fötter

Jag ligger under vardagsrumsbordet och lurpassar. Jag ser husses fötter. Han sitter alltid och vippar litet med tårna. De gör dem till ett byte. Jag ligger och vaktar och väntar på rätt tillfälle att anfalla dem. Snart, nästa gång de vippar kanske… kanske… nej, jag väntar litet till.

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *