Stavningskritik

getattachment8

Såg att någon hade mage att kritisera min stavning! Hur vågar du, jag burrar upp mig och fräser vid blotta tanken. Jag är katt, vet du inte det, och en välutbildad sådan, vid mina tassar! Hur många katter känner du som har egen blogg? Nej, just det!

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Stavningskritik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *