Katt söker katt

Matte tycker det här är jätteroligt, men jag är inte förtjust alls. Hon säger att jag har fått en pojkvän, men det har jag inte! Han bara följer efter mig när vi är ute och går, det är jättejobbigt. Matte tycker han är jättefin, stor och svartvit med tjock blank päls, men det betyder inte att jag gillar honom! Och han var fräck nog att försöka nosa på mig, ett sådant sätt. Trots att jag fräste och burrade upp mig, tydligt visade att här fanns inget intresse. Killar är så korkade…

__medium2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Katt söker katt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *