Stygg stygg Wikki

Usch, jag är i stor onåd hos matte. Hon säger att jag varit en stygg stygg kisse. Hon har varit arg på mig hela dagen nu, men mest tror jag att hon är orolig för mig, fast jag förstår inte riktigt varför. Det kanske inte var en så bra ide att tugga bort snörbitarna som satt på min mage.. Men ni ska veta hur mycket de kliade!! Men matte har rullat över mig på rygg flera gånger för att kolla hur det ser ut, så att såret inte gått upp. Hon satte till och med tejp på min mage, men den såg jag till att ta bort direkt, det är inte ett ställe man har tejp på. Kan hon inte förstå att jag tog bort snörena på magen för att de kliade?

getattachment21

Fast hon verkar ha lugnat ner sig nu på kvällen, hon tittar mest orolig på mig ibland, och frågar husse om jag ätit och druckit som jag ska. Hmpf. Hon kan väl hålla koll på sina egna matvanor, de är inte de bästa kan jag skvallra om.

Men det värsta är att jag inte får gå ut!! Matte säger att det är för att jag tuggade bort snörena. Förstår inte hur det går ihop, snören ska inte vara på min mage, men jag borde få vara ute och leka i höstlöven. Människor är orättvisa ibland.

getattachment51

Jag satt i fönstret istället och pratade högljutt med Signe, hon bor hos grannen och är svart och vit precis som jag. Men hon har inte min långa fina päls, och jag är säker på att hon är litet avundsjuk på den. Det var kanske därför hon aldrig tyckte om mig när jag bodde hos grannen. Ja, jag bodde där innan jag fick flytta till matte och husse. Faktiskt har jag haft sex olika hem innan jag kom hit, men här ska jag få stanna för alltid säger matte. Det tycker jag låter bra, även om jag är sur på henne för att jag inte får gå ut.

Nej, det här var inte så spännande mer, tror jag går och lägger mig hos husse, han har en värmefilt i sängen och den är oooh så gosig att ligga på.

Tass på er.

//Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stygg stygg Wikki”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *